Eneboligene i rekke er nå klar for visninger

De tre første eneboligene i rekke er nå ferdigstilt i Lauvåsengrenda. Fra og med februar kjøres det ukentlige påmeldingsvisninger i den nymøblerte visningsboligen, Solo A.

Ukentlige, faste visningsdager

Eneboligene i rekke er litt ekstra romslige med gode løsninger og romslige flater. De består av 4 soverom, kombinert stue/kjøkken, bad, toalett, bod og carport. Størrelsene er fra 128 m². Boligene passer perfekt for nyetablert, småbarnsfamilier eller par.

Hver tirsdag fremover fra kl 17 kjører vi faste påmeldingsvisninger, men det vil også være mulig å avtale eget tidspunkt for visning.

Meld deg på visninger her

Gunstig beliggenhet
Lauvåsengrenda er lokalisert midt mellom Elnesvågen og Molde. Området ligger idyllisk til, og er et godt utgangspunkt for både kortere og lengre turer for både små og store turgåere. Det er kort vei til barnehage og skole, og gode bussforbindelser til Molde og Elnesvågen. I tillegg planlegges det et stort felles lek- og oppholdsområde som vil bli et naturlig midtpunkt for alle beboerne.

Lauvåsengrenda blir til
Solstrand Boliger og Blink Hus Dale Malo jobber sammen om utbyggingen av Lauvåsengrenda. Gjennom selskapet Solstrand Dale Eiendom AS ønsker de to selskapene å bidra til et løft for Hustadvika kommune, og skape positive virkninger for lokalmiljøet. I Lauvåsengrenda bygges det eneboliger, tomannsboliger og firemannsboliger.
Den første firemannsboligen, Kvartett A er solgt ut. Kvartett B er straks ferdigstilt og her er det fortsatt tilgjengelige leiligheter for salg. Seks eneboliger i rekke ligger nå ute for salg, hvorav Solo A , B og C er ferdigstilt og Solo B allerede er solgt. Aktiviteten på byggeplassen fortsetter med jevnt tempo utover året.

Ta gjerne direkte kontakt med eiendomsmegler Magnus Magerøy hvis du ønsker å få vite mer om prosjektet.

 

Magnus Magerøy
Eiendomsmegler MNEF
Telefon: 979 88 121
E-post: magnus.mageroy@em1.no